<--! -->

OPRET DIG HER



3M Lamelrondel 125mm K40 Cubitron II 967A

3M Lamelrondel 125mm K40 Cubitron II 967A

Du skal være logget ind for at kunne se priser og lave bestillinger
  • De er konstrueret med 3M præcisionsformede slibekorn, så de skærer hurtigere og holder længere end konkurrerende keramiskeprodukter
  • Kølig arbejdstemperatur mindsker risiko for misfarvning/oxidering af metallet og varmerelaterede belastningsrevner
  • Flaprondeller grov- og finsliber på samme tid, så de kan erstatte slibeskiver og fiberrondeller
  • Det hårdføre rygmateriale i poly-bomuld og med Y-vægt giver kontrolleret og jævnt slid, så det kan anvendes ved lavt til middel/højt slibetryk
  • Trekant-formede keramiske slibemineraler slides jævnt, arbejder køligt og optimerer mineralnedbrydningen. Kølemidlet der er indbygget i skiven, minimerer slibetemperaturer for varmefølsomme legeringer.
Varenummer: 65054
Lagerstatus: På lager

3M™ Cubitron™ II Flaprondel 967A giver uovertruffen skærehastighed ved arbejder med lav/middel belastning. Vores rondeller er ideelle til jævne overflader eller yderkanter – især hvis fordybninger skal undgås, og den sidste finish er vigtig.

 

3M ™Cubitron™ II flaprondel 967A drager fordel af vores præcisionsformede slibemineraler, som leverer fremragende skæring, mens fleksibiliteten af flapkonstruktionen giver mulighed for slibning og tilpasning i et enkelt trin.

Vores patentbeskyttede 3M™ Cubitron II slibeprodukter består af trekantformede keramiske aluminiumoxid slibemineraler. Trekanterne har samme størrelse og er vertikalt orienteret. Disse selvslibende trekanter er konstrueret til at brydes efterhånden som de slides, og kontinuerligt dannes nye, super-skarpe spidser og kanter, som skærer rent gennem metallet som en kniv, i stedet for at pløje igennem. Dette forhindrer varme i at opbygge sig i arbejdsemnet - reducerer varme-relateret stress, sprækker og misfarvning. Derudover, gør kølemidlet i rondellerne, dette til et enestående produkt til alle typer metal - det medvirker til at holde skiven koldere på rustfrit stål og varmefølsomme metaller som f.eks. nikkellegeringer og titan. Resultatet er, at Cubitron™ II slibeprodukter skærer bedre og holder længere end ethvert konventionelt, keramisk, industrielt slibemineral på markedet, hvilket maksimerer produktiviteten og minimerer operatørtræthed. Operatører kan færdiggøre opgaver som slibning af svejsninger, afgratning, rustfjernelse, kantslibning, svejsesømtilpasning og afgratning hurtigere og med mindre træthed.

Den overlegne ydelse og slidstyrke af 3M™ præcisionsformede slibemineraler forstærkes af et unikt designet kraftigt polyestervæv på glasfiberryg, der giver mulighed for kontrolleret, ensartet slid uden for tidlig sløvhed eller glasering, så operatørerne kan få mere gennemløb pr. skive. Flaprondeller bruges på en vinkelsliber. Rondeller på ø115mm har max. o/min. på 13.300, ø125mm har max. o/min. på 12.200 og ø180mm har max. o/min. på 8.600.

Flaprondeller har en dobbeltopgave. De kan erstatte bundne skiver og fiberskiver, da de sliber og færdiggør i et enkelt trin, hvilket gør dem til en tids- og omkostningsbesparende løsning i en lang række opgaver, særligt hvor slutfinish er vigtig. Brug dem til svejseslibning, afgratning, rustfjernelse, kantslibning og svejsesømtilpasning.

Flaprondeller er tredimensionelle slibeskiver med overlappende lag af fiberforstærkede flapper, der går ud fra et midternav. Efterhånden som de overlappende flaplag slides bort, kommer der kontinuerligt friske slibemineraler frem for hurtig, konsekvent skæring, mens tykkelsen af flapperne giver en jævn finish. Under normale betingelser vil flaprondeller frembringe en finish, der er en kvalitet finere end finishen fra en fiberskive i samme type. Og da den overlappende konstruktion giver mulighed for at mere slibemateriale på skæreoverfladen, holder de meget længere end typiske skiver. Ved at reducere trin og holde længere kan flaprondeller forbedre produktiviteten ved slibeoperationer i høj grad.